dimensjon-signering

Sweco kjøper Dimensjon Rådgivning

Sweco overtar Dimensjon Rådgivning AS, et tverrfaglig rådgivende ingeniørselskap i Stavanger. Dimensjon dekker fagområdene arealplanlegging, byggeteknikk, kommunalteknikk og infrastruktur.
– Jeg er glad for å ønske Dimensjon Rådgivning velkommen til Sweco. Vi har en felles ambisjon om å være den mest engasjerte og kundenære partneren med etterspurt kompetanse, og dette er et viktig skritt i denne sammenheng. Med dette oppkjøpet befester vi vår posisjon som Vestlandets ledende rådgiver, sier Tomas Carlsson, President og CEO i Sweco-konsernet. 

Dimensjons rådgivere er eksperter på arealplanlegging, byggeteknikk, kommunalteknikk og infrastruktur. Selskapet ble grunnlagt i 2001, og har 47 ansatte ved sitt kontor i Stavanger. Omsetningen i 2016 var 62 millioner NOK.

– Dimensjon og Sweco er en veldig god match, både fordi vi supplerer hverandre faglig lokalt i Stavanger, og fordi vi har en lik forretningsmodell. Vi samarbeider allerede tett med Sweco i en rekke oppdrag, og ser frem til å forme fremtidens byer og samfunn som del av samme selskap, sier Njål Erland, styreformann i Dimensjon.

– Med Dimensjon med på laget styrker vi ytterligere vår posisjon på Vestlandet, i et viktig og lovende marked. Dimensjon kompletterer miljøet vårt i Stavanger, særlig innen infrastruktur, og sammen er vi enda bedre rustet til å ta på oss store, tverrfaglige samferdselsoppdrag. Vi er svært glade for å ønske dem velkommen til oss, sier Swecos adm. direktør Grete Aspelund.

Trykk her for å komme til www.Sweco.no

Kontakt

dimensjon teimonial perhelge1

Jobbe i Dimensjon?

Dimensjon Rådgivning AS er et ungt rådgivermiljø med ambisjoner om å dekke
sine fagområder med faglig dyktige medarbeidere. Vi tilbyr et ungt og uformelt
arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Les mer

Kunngjøringer

Detaljregulering for Troneshaugen gnr. 70 bnr. 7 mfl.
Sandnes kommune
18.10.2017 • Plan nr: 201722Les mer
Detaljregulering for Troneshaugen gnr. 70 bnr. 7 mfl.
Sandnes kommune
18.10.2017 • Plan nr: 201722

Kontakt

jon halvar eianeJon Halvar Eiane
Daglig leder
Tlf: 913 37 408
epost: jhe@dimensjon.no
Dimensjon Rådgivning AS
Gamle Forusveien 10A
4031 STAVANGER

Tlf: 51 44 01 00
Epost: post@dimensjon.no
Dimensjon Rådgivning AS
Gamle Forusveien 10A
4031 STAVANGER

Tlf: 51 44 01 00
Epost: post@dimensjon.no